Frangipanetaart

Deze Tupperware producten kan je gebruiken:

  • Multiflex Princess
  • MicroCook
  • Mengkom
  • Menglepel

DSC_0366

Benodigdheden:

  • Bladerdeeg
  • Abrikozencompot (of andere al naargelang eigen smaak)
  • 4 eieren
  • 50 à 80 gr kokosnootschilfers
  • 100 gr amandelpoeder
  • ½ busje amandelessence
  • 200 gr boter
  • 200 gr zelfrijzende bloem + zakje backing poeder
  • 200 gr suiker
  • 8 soeplepels melk

 

Hoe klaar te maken?

  • Laat de boter in een MicroCookkom smelten in de microgolf.
  • Meng daarna de boter, eieren, kokosnootschilfers, amandelpoeder, essence, bloem en bakpoeder, suiker en de melk door elkaar met de menglepel tot je een glad deeg
    krijgt.

DSC_0368

  • Prik met een vork in het bladerdeeg en leg dit daarna in de Multiflex.
  • Giet de compote in de vorm en verdeel gelijkmatig.

DSC_0372

  • Daarna doen we ons beslag er bovenop.

DSC_0373

  • Plaats de taart voor ongeveer 50 min. in de voorverwarmde oven op 180° .

DSC_0380

Tip: Plaats de Multiflexen altijd op een koud rooster en in een voorverwarmde oven. Wie dit graag heeft kan ook nog amandelschilfers bovenop het beslag strooien.

SMAKELIJK !!

DSC_0382