Vissalade

Deze Tupperware producten kan je gebruiken:

  • Micoplus/MicroGourmet/Serveerwonder
  • Turbochef/TurboMax/Quick Chef

Benodigdheden:

  • 250 gram verse kabeljauw
  • 2 eetlepels magere yoghurt
  • 2 theelepels citroensap
  • Enkele druppels vloeibare suiker
  • Peper en zout
  • Fijngesnipperde bieslook
  • Mayonaise
  • 1 mespunt knoflook

Hoe klaar te maken?

  • Kook, stoom of pocheer de vis in de MicroPlus, MicroGourmet of het serveerwonder.
  • Laat de vis uitlekken en dep hem goed droog.
  • Verwijder zorgvuldig alle graten en vellen, terwijl de vis nog warm is.
  • Laat de vis afkoelen en snij hem in fijne stukjes
  • Meng de yoghurt, het citroensap, de knoflook en de suiker in de TurboChef (of TurboMax, Quick Chef)
  • Voeg daarna de mayonaise toe, totdat een smeuïge, niet te slappe, substantie ontstaat.
  • Breng op smaak met peper en zout.
  • Meng er als laatste de vis door.
  • Schep de salade op een rauwkorstbroodje of toastje.
  • Je kan het nog garneren met enkele verse gepelde garnaaltjes en wat bieslook.